HTML

Ezmiez?

"A legnagyobb utazást az cselekedte a Földön, aki legmesszebb bírt távozni a saját állatiságától." Gárdonyi Géza

Ti is megmondtátok

  • mokevar: @Ianas: Én már régóta azon a véleményen vagyok, hogy országot vezetni valóban hozzáértő, tapasztal... (2014.12.07. 23:07) Te miért is tüntetsz?
  • mokevar: @Littlewood: Igen, a Budapesti Slam klubban szoktam, amit a Kolorban tartanak. Ez azt hiszen, febr... (2014.04.03. 13:08) Venni vagy nem venni

Ha már unod a bulvár bullshit-et

2017.06.06. 15:20 mokevar

5 dolog, amit egy ujjperctörésből megtanulhatsz a Magyar Egészségügyről

Címkék: magyar aktuális egészségügy sebészet 5 dolog ujjtörés velemtörtént baleseti

Pénteken, hála a csütörtöki kánikulásból fakadó félkómámnak és a német autótervezők 15 évvel ezelőtti modelleknél még érzett precíziós megszállotságának megtehettem, amit sokan szeretnének, de eddig még kevesen mertek:

Bemutattam a középső ujjam az Magyar Egészségügynek.

Na, kivételesen nem mediterrán emőkenizmusról van szó. Pusztán annyi, hogy jó dinamikusan ráb@sztam a kocsiajtót éshát eltörött.

Sok tapasztalatom keletkezett az ügy kapcsán, a legfontosabbakat megosztom:

1. Ha érzed, hogy gebasz van, sose menj a kerületi sebészetre. Állítólag azokat is oda küldik, akik csak kenyeret szeretnének venni, de nem elég éles a késük a szeleteléshez.
2. 4 órát várakozás nem elég ahhoz, hogy eljuss a zen békéhez, akkor sem, ha a közelben van a piac és még van egy működő kezed a bevásárláshoz
3. Attól, hogy valaki 30 éves, szemtelenül jóképű és adjunktus fityegő lóg a neve mögött, még lehet egy akkora seggfej, hogy simán elférne benne egy biogáz erőmű éves tüzelőanyag készlete
4. A Baleseti Sebészeten (Budapest, Fiumei út) jártak az UFO-k és megosztották a helyi erőkkel az örök élet titkát (nem azt hogy ritka!),
5. Russel Crowe nem csak jó színész, vonzó pasi, de remek orvos és kiválóan beszél magyarul (itt Dr. Szigetvári fedőnéven fut) és a teljes stábjával együtt Isten áldja!!!

kozepsoujj.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://copywrite.blog.hu/api/trackback/id/tr3312567643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása