HTML

Ezmiez?

"A legnagyobb utazást az cselekedte a Földön, aki legmesszebb bírt távozni a saját állatiságától." Gárdonyi Géza

Ti is megmondtátok

  • mokevar: @Ianas: Én már régóta azon a véleményen vagyok, hogy országot vezetni valóban hozzáértő, tapasztal... (2014.12.07. 23:07) Te miért is tüntetsz?
  • mokevar: @Littlewood: Igen, a Budapesti Slam klubban szoktam, amit a Kolorban tartanak. Ez azt hiszen, febr... (2014.04.03. 13:08) Venni vagy nem venni

Ha már unod a bulvár bullshit-et

2014.03.01. 19:42 mokevar

Venni vagy nem venni

Címkék: slam

Isten lenézett a földre és így szólt: legyen világosság.

Lett este és reggel, s az Úr látta, hogy ez jó.

A sátán röhögött egy kicsit majd így szólt: legyen kapitalizmus.

Lett este és reggel, s a sátán tudta: ebből sok ügyfél lesz a pokolban!

Mióta a kérdés nem az, hogy lenni vagy nem lenni, hanem sokkal inkább:

Venni vagy nem venni,

Az emberiség sorsa megpecsételődött.

Miért?

Mert elhiszed:

Hogy csak akkor érsz valamit, ha már slusszkulcsod látványától lecsúszik a bugyi annak a jóseggű szőkének a combjain,

Hogy egy ember meghatározásához elegendő, ha megszorzod a karórája értékét a mobiljáéval és köbgyökre emeled a cipője árával.

Hogy mindenképpen kell egy plazmaTV a nappaliba, a hálóba, a gyerekszobába, a konyhába, a WC-re is, nehogy lemaradj Berki Krisztián újabb románcáról,

A szentháromság neked már:

Nem Atya, Fiú, Szentlélek,

Hanem Apple, BMW és Mastercard.

A takarón való túlnyújtózkodásból a sátán idén országos bajnokságot rendez, szponzornak felkérte az Erste a Raifeissen és az OTP bankokat amik a devizabuli után még mindig vígan röhögcsélve, óriás plakáton lógatják eléd a lófasznyi vastagságú mézesmadzaghitelt: told be komám gyomorig, mert neked igenis jár. MINDEN még ma!

Azt tudtad, hogy a depresszió nem betegség, hanem a kapitalizmus mellékhatása?

Nyugtasson meg, hogy recept nélkül guríthatod rá a bogyókat, amik mosolygó szuper-emberré tesznek, s ha mégsem, még mindig ott van a CSOKI: lyukas, kerek, szögletes, belga, svájci és persze Update 1-es.

Ha pedig a nagy bánkódásban zsírba fagysz, vegyél fogybigyót, torna dvd-t és ráolvasást. Becs' szó, hogy 2 hét alatt karcsú, gazdag és imádott leszel, csak hívd a kicsit emelt díjas ügyfélszolgálati számot és rendelj most, mert a kárhozatot ingyen szállítják neked a hiszékenység mellé.

Szabad és ünnepnapokon az Úr és a sátán az elnöki páholyban testes vörösbort iszogatva arról diskurálnak, vajon mi lesz a verseny vége?

Az Úr a fejét ingatja, eléggé magába van zuhanva mert érzi, hogy vesztésre áll.

A versenypályán 6 milliárd gyermeke rohan a boldogság szagával átitatott hamis-pénzkötegek után, nem is sejtve, hogy a versenyben csak az győz, aki veszít.

Az angyalok teli torokból már csak ezt kántálják: állj! De senki sem figyel rájuk. Ugyan, ki a fene hallgat manapság komolyzenét, amikor ott van Lady Gaga, Justin Biber és persze a Nagyecsedi Fekete Szemek?

Az ördög a tenyerét dörzsölve még egy szivarra gyújt, hanyagul lepöcköli a hamut a versenypályára s az Úrra kacsint.

A marketing barátom, a marketing a kulcs, mely megnyitja a bőség és a jólét kapuját a pokolban. Én a jövő hónapban azt hiszem, rendelek még 1 milliárd üstöt, s lassan azt hiszem, jó lesz, ha elgondolkodsz azon is, mihez kezdesz a tök üresen álló full-panorámás luxustelkeiddel a Mennyországban.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://copywrite.blog.hu/api/trackback/id/tr185838694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2014.04.03. 09:32:06

Elő is adtad valahol? Mármint slamelsz aktívan?

mokevar · http://copywrite.blog.hu 2014.04.03. 13:08:02

@Littlewood: Igen, a Budapesti Slam klubban szoktam, amit a Kolorban tartanak. Ez azt hiszen, februári szöveg.
süti beállítások módosítása