HTML

Ezmiez?

"A legnagyobb utazást az cselekedte a Földön, aki legmesszebb bírt távozni a saját állatiságától." Gárdonyi Géza

Ti is megmondtátok

  • mokevar: @Ianas: Én már régóta azon a véleményen vagyok, hogy országot vezetni valóban hozzáértő, tapasztal... (2014.12.07. 23:07) Te miért is tüntetsz?
  • mokevar: @Littlewood: Igen, a Budapesti Slam klubban szoktam, amit a Kolorban tartanak. Ez azt hiszen, febr... (2014.04.03. 13:08) Venni vagy nem venni

Ha már unod a bulvár bullshit-et

2017.06.13. 12:13 mokevar

Az elszántság uszonyai

Címkék: edzés vicces viharjelzés Balaton ÚSZÁS

Ha a redbull szárnyakat, akkor a Swimathon uszonyokat ad.

A hétvégén a balatoni edzőtáborban nyomtam és az alábbi életigazságokra jöttem rá:
- Lehet törött ujjal úszni (mellékhatások és kockázatok tekintetére majd visszatérünk)
- 2-es viharjelzésnél is be lehet menni a vízbe, bár a túlélési esélyek az én úszástudásommal nagyjából egy ovis éticsigáéhoz hasonlítanak, mely csúcs forgalomban kívánja meghódítani a Váci utat (a 6 sávos szakaszon)
- A 19 fokos víz csak az arcidegeknek hideg, de azok rendesen begörcsölnek egy mosolyszerű grimaszba (megfelelő alkoholfokú pálinkával oldható törölközés után)
- Attól, hogy megeszed a hekket, nem veszed át vizijártassági szellemiségét csak halszagú lesz a kezed
- Férfiak elismerő morgását nem csak 34-es ruhamérettel, és antilop combokkal lehet kivívni, hanem úgy is, ha olyan hanyag elaganciával ereszkedsz a jeges tóba, mintha egy kellemes wellness medencébe libbennél egy meleg nyári délutánon

emobalaton.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://copywrite.blog.hu/api/trackback/id/tr812589799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása